fbpx

3 lucruri pe care puțini oameni le știu despre uleiul de masline extravirgin

Sunt atât de mândru că pot spune că, începând de astăzi, sute din clienții noștri văd că uleiul de masline îi ajută și în alte moduri uimitoare, deoarece uleiul de masline extravirgin  este plin cu mai mulți compuși bioactivi cu proprietăți naturale incredibile, acest lucru nu surprinde.

Să aruncăm o privire asupra unora dintre efectele mai puțin cunoscute pe care le poate avea uleiul de masline:

1) Efecte antioxidante

Neutralizează radicalii liberi și stimulează producția naturală de enzime antioxidante, oferind un atac în două direcții.

2) Funcția creierului

Prin creșterea nivelului de hormon BDNF, consumul de ulei de masline  poate crește memoria și viteza de procesare, contribuind potențial la un risc redus de boli ale creierului mai târziu în viață.

3) Impactul asupra dispoziției

Studiile timpurii au arătat că uleiul de masline extravirgin  este un tratament promițător pentru depresie datorita unor componente active.

În concluzie, rezultatele actuale tind să sugereze că, împreună cu proprietățile antioxidante, doza mică de ulei de măsline produce, de asemenea, efect de antianxietate și de îmbunătățire a memoriei. Studiile neurochimice privind efectele componentelor active din uleiul de măsline pot ajuta la explicarea mecanismelor implicate în efectele sale anti-anxietate și  nootropice ale uleiului de măsline extravirgin. Cel puțin unele dintre componentele sale mai active par a fi candidați promițătoare pentru tratarea anxietății și a deficitelor de memorie.

Dacă v-ați întrebat vreodată dacă uleiurile de masline extravirgin  LOF si Lioaldao  vă pot ajuta, atunci cu siguranță ar trebui să le încercați! Din ce în ce mai multe studii arată că uleiul de masline extravirgin  ar trebui să fie o bază zilnică în dieta noastră!

sursa foto: Jamie Chung

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Shopping Cart