fbpx

Sustenabilitate

Cum asiguram sustenabilitatea

Ca toate intreprinderile, actiunile noastre au impact asupra planetei. Sustenabilitatea este un element central al afacerii noastre si un factor cheie al procesului nostru de luare a deciziilor.

În mod ideal, am dori ca amprenta noastra ecologica sa se micșoreze pe masura ce afacerea noastra creste, motiv pentru care cautam intotdeauna modalitati prin care uleiurile noastre pot fi la fel de bune pentru planeta, precum si pentru corpul dumneavoastra.

Iată câteva informații despre ceea ce facem

Sticlele noastre

Comercializam doar ulei de măsline extravirgin in ambalaje de metal.

Metalul are o amprentă ecologică mai ușoară decât plasticul, deoarece metalul este ușor de reciclat și se poate deteriora prin procese naturale. Plasticul este susceptibil la căldură, iar sticla poate fi prea fragilă pentru anumite responsabilități. Oțelul inoxidabil este un metal care poate rezista la peste 2000 de grade Fahrenheit. Metalul este, de asemenea, extrem de durabil pentru dimensiunea și grosimea sa, permițându-i să fie utilizat în transport.

Avantajele metalului

La fel ca sticla, cutiile de metal sunt complet reciclabile și sunt reciclate în mod obișnuit la nivel mondial ca parte a programelor municipale de reciclare. Și, ca și sticla, cutii de aluminiu pot fi reciclate în mod repetat, fără limită.

Ne-am angajat să ajutăm societatea să se îndrepte către eliminarea totală a plasticului din viața noastră și vom continua să dezvoltăm această inițiativă pe măsură ce tehnologia evoluează

Shopping Cart